MKB Kredietcoach

Voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf is het vaak lastig om een passend krediet te krijgen voor hun onderneming. De MKB-kredietcoach weet dat dit anders kan. Veel kansrijke plannen kunnen niet doorgaan vanwege een mis- match tussen ondernemer en financier. Daarom heeft de MKB-kredietcoach in samenwerking met andere instanties “De KredietWijzer” ontwikkeld.


De aanpak van de MKB-kredietcoach zorgt ervoor dat ondernemers in de MKB sector sneller en makkelijker een ja op de kredietaanvraag krijgen. Onze aanpak richt zich voornamelijk op de ondernemer. Het blijkt dat 40% van de MKB ondernemers het niet redt vanwege gebrek aan zelfkennis. Onze aanpak richt zich op de ondernemer, de talenten en de risico’s. Dit vergroot het vertrouwen in de ondernemer, wat cruciaal is voor het verkrijgen van een financiering.
We ondersteunen jou als MKB-ondernemer bij het opstellen van een realistische financiële prognose en we laten zien hoe je, jouw plannen op een aantrekkelijke wijze kan presenteren aan de financier.


Voor de MKB-kredietcoach, ben ik de kredietcoach in de regio Zuid- Oost Nederland.

 

Heb je vragen, of wil je weten wat ik voor je kan betekenen?
Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.